Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@15:33:55 GMT

موفق ترين ابرقهرمان هاي صنعت بازي

تاریخ انتشار: ۱۵ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۰۶۵۰۲

خبرگزاري آريا - مجله همشهري دانستني ها: برخلاف مارول که به دليل ساختار متفاوتش طي دهه هاي مختلف با شرکت هاي زيادي براي ساخت بازي وارد مذاکره شده است، DC در سال 1989 مستقيما بر مجموعه «تايم وارنر» (مالک برادران وارنر) شد. با توجه به اين که وارنر در آن سال ها بخش اختصاصي بازي نداشت، روند لايسنس دادن ادامه پيدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول اين سال ها و پيش از ورود مستقيم وارنر به صنعت بازي، شرکت هاي «EA»، «Acclaim»، THQ، «Sunsoft»، «Ocean»،کپکام، آتاري، کونامي و در نهايت Eidos بر اساس کاراکترهاي DC بازي ساختند. در طول اين مدت کاراکتر هاي DC پستي و بلندي هاي زيادي را تجربه کردند.

از خوب روزگار بيشتر بازي هاي «شواليه تاريکي» (The Dark Knight) کيفيت قابل قبولي داشتند. اين روند ادامه داشت تا اين که «Eidos» از طريق نشريه «گيم اينفورمر» اعلام کرد، در حال ساخت نسخه جديدي از سري بازي «بتمن» است. عنواني که روي تيمارستان آرکهام تمرکز داشت. همانطور که حدس زديد در مورد «Batman Arkham Asylum» صحبت مي کنيم.



Batman Arkham City



وقتي اين بازي عرضه شد و به نوعي بهترين اقتباس تاريخ از ابرقهرمانان نام گرفت، وارنر تصميم گرفت با خريد استوديوي «راکستادي» (سازنده بازي) و دادن مبلغي به Eidos، زودتر از موعود امتياز ساخت سري بازي بتمن را به خانه بازگرداند. Eidos و مالکش «اسکوئر انيکس»، 25 درصد از سهام استوديوي راکستادي را در اختيار داشتند و در مقابل وارنر با مبلغي نامشخص 75 درصد مابقي را از آن خود کرد. با اين که اسکوئر هنوز هم آن 25 درصد سهام را در اختيار دارد اما راکستادي سال هاست که به عنوان دست راست بخش سرگرمي وارنر تمام توجه خودش را به بتمن و ديگر شخصيت هاي DC معطوف کرده است.

بهترين بازي اقتباسي

ماژول مجموعه اي از ابرقهرمانان محبوب را در اختيار دارد و DC محبوب ترين آنها را. شکي نيست که شهرت و محبوبيت هيچ ابرقهرماني در حال حاضر به گرد پاي بتمن نمي رسد. در سينما که شواليه تاريکي بهترين اقتباس سينمايي از اين شخصيت است و در صنعت بازي هم همه چيز به نفع بتمن. همان طور که بالاتر گفتيم، بتمن هميشه بازي هاي خوبي داشته اما سه گانه Arkham يک سر و گردن از ديگر عناوين اقتباسي بالاتر است.

Arkham Asylum با متوسط نمره 91 و فروش 2.5 ميليون نسخه تنها طي سه هفته، مجموعه جديدي را در جهان بتمن متولد کرد اما اين درخشش پايان کار نبود، چون دنباله Arkham Asylum تمامي رکوردهاي پيشين را شکست. «Arkham City» نه تنها جوايز بسياري کسب کرد، بلکه با متوسط نمره 96 از 100 نام خود را به عنوان بهترين اثر اقتباسي تاريخ در دنياي سرگرمي (چه فيلم و چه بازي) ثبت کرد.

بهترين بازي هاي DC

Batman: The Video Game
سال عرضه: 1990
پلتفرم: NES, Game Boy, Sega, Genesis




تا پيش از عرضه اين عنوان، سه بازي بتمن به وسيله شرکت Ocean ساخته و عرضه شده بود اما اين ساخته استوديوي Sunsoft بود که براي هميشه روند بازي هاي اقتباسي بر اساس شواليه تاريکي را تغيير داد. نسخه NES بازي چه از منظر تکنيکي و چه طراحي يک تحول بزرگ براي کنسول ها بود. استفاده از سه اسلحه مخصوص بتمن، آهنگسازي «نائوکي کادوکا» به همراه طراحي مراحل کم نظير باعث شد تا اين بازي اولين اقتباس درجه يک بتمن نام بگيرد.

The Death and Return of Superman
سال عرضه: 1994
پلتفرم: SNES, Sega, Genesis




Sunsoft که تجربه موفقي از دنياي DC داشت، اين بار با کمک «بليزارد» بازي «مرگ و بازگشت سوپرمن» را تهيه و توليد کرد. مانند ديگر بازي هاي اکشن آن دوره، اين بازي هم اثري Beat’em up بود که گيمر بايد طي آن با مشت و لگد حسابي از خجالت دشمنان سوپرمن در مي آمد.

Batman: Vengeance
سال عرضه: 2001
پلتفرم: PS2, Xbox, PC, Game Cube, Game Boy Advance




«Batman: Vengeance» چهارمين بازي بتمن يوبي سافت بود که از سري انيميشن «The New Batman Adventures» اقتباس شده بود. داستان جذاب، صداپيشه بودن «کوين کانروي» و «مارک هميل» و در نهايت طراحي جذاب گاتهام و محيطش باعث شهرت Vengeance شد. گيم پلي بازي هم در زمان خودش بسيار جذاب بود، هر چند استفاده از بعضي گجت ها کار را دشوار مي کرد، مخصوصا اين که دوربين بازي در اين حالت به اول شخص سوئيچ مي شد.

سردمدار بازي هاي ابرقهرماني

مارول چه در دنياي سينما و چه در عالم بازي در مجموع آثار موفق بيشتري نسبت به DC و ديگر ناشران کميک دارد. البته بايد توجه داشت که با توجه به تعداد بالاي عناوين اقتباسي بر اساس ابرقهرمانان مارول، تعداد بازي هاي بي کيفيت مارول هم بيشتر از ديگر ناشران است.

مارول پيش از اين که با «Iron Man» و «The Incredible Hulk» مستقيما وارد ساخت فيلم هاي سينمايي شود، حقوق ساخت بسياري از شخصيت هايش از جمله تمامي «X-Men»، «Spider-Man» و «Fantastic Four» را به شرکت هاي ديگر واگذار کرد، طوري که حتي تا به امروز امتياز اين شخصيت ها در اختيار شرکت هايي مانند «فاکس» و «سوني» است اما در دنياي بازي، مارول هميشه قراردادهايي چند ساله با شرکت هاي مختلف امضا کرده است و هنوز امتياز تمامي شخصيت هايش را در اختيار دارد.

خالق مرد عنکبوتي در اوايل دهه 80 ميلادي قراردادي را با آتاري و «Parker Brothers» به امضا رساند که ماحصل آن ساخت بازي «Spider-Man» براي آتاري 2600 بود. اين بازي که در سال 1982 روانه بازار شد، نخستين حضور شخصيت هاي مارول در صنعت بازي به حساب مي آمد. مارول در ادامه با سازندگاني مانند «LGN»، «Parragon»، «Adventure International»، «کپکام» و «کونامي» قرارداد همکاري به امضا رساند، تا اين که در سال 2000 با «اکتيويژن» وارد مذاکره شد تا اين کمپاني به مدت 15 سال به اقامتگاه بيشتر شخصيت هاي ماژول تبديل شود.

تغييرات بزرگ

اکتيويژن از سال 2000 تا 2015 امتياز ساخت بازي بر اساس بيشتر شخصيت هاي مارول را در اختيار داشت. البته اين امتياز شامل بازي هاي اقتباسي براي سري فيلم هاي جديد مارول را شامل نمي شد. براي نمونه «سگا» امتياز ساخت بازي فيلم هاي مارول مانند «Iron Thor»، «Hulk» و «کاپيتان آمريکا» را در اختيار داشت اما تقريبا همه بازي هاي توليد شده به وسيله سگا امتيازهاي ضعيفي دريافت کردند تا شرکت ژاپني عطاي مارول را به لقايش ببخشد.

شرکت ورشکست شده «THQ» هم طي برهه هايي قراردادهاي متفاوتي با مارول به امضا رساند تا بتواند بر اساس «Narvel»، «Punisher Super Hero Squad» و «Avengers» بازي بسازد که اين آخري مي توانست حسابي سروصدا به راه بيندازد اما عرضه اش همزمان شد با ورشکستگي THQ. بازي Avengers، اثري اول شخص بود که در آن مي توانستيد به جاي شخصيت هايي همچون هالک و آيرون من ظاهر شويد. در اين بين نبايد از مجموعه بازي «Marvel VS Capcom» غافل شد که طرفداران فراواني دارد و حتي قسمت جديدش طي ماه هاي آينده براي کنسول هاي نسل هشتم عرضه مي شود.

Spider-Man
سال عرضه: 2000
پلتفرم: Play station, N64, Dreamcast, PC




اين بازي دقيقا مدتي بعد از امضاي قرارداد مابين اکتيويژن و مارول و به عنوان يکي از بازي هاي فاز نخست اين همکاري، روانه بازار شد. نخستين حضور مرد عنکبوتي در اثري سه بعدي با موفقيت هاي چشمگيري روبرو شد. استوديوي «Neversoft» که تا پيش از آن مسئوليت ساخت سري «توني هاک» را بر عهده داشت با استفاده از موتور گرافيکي همان بازي دست به ساخت مرد عنکبوتي زد. سازندگان با توجه به کمبود سخت افزاري پلي استيشن، داستان را به شکلي پيش برده بودند که مستقيم روي گيم پلي تاثير بگذارد. با توجه به اين که در داستان، گازي سمي کل شهر را فرا مي گرفت، مرد عنکبوتي نمي توانست آزادانه به تمامي نقاط شهر سفر کند. استقبال از اين شماره به حدي بود که اکتيويژن طي قرارداد پانزده ساله اش با مارول به هيچ ابرقهرماني به اندازه مرد عنکبوتي توجه نکرد.

X-Men
سال عرضه: 1992
پلتفرم: Arcade, Xbox 360, PS3, iOS, Android




يکي از حسرت هاي بزرگ دوستداران «مردان ايکس» عرضه نشدن يکي از بهترين بازي هاي تاريخ اين سري براي کنسول هاي بازي بود. «X-Men»اي که موردش حرف مي زنيم، سال 1992 تنها براي دستگاه هاي آرکيد عرضه شد و کونامي هم بنا به دلايل نامشخص هيچگاه اين بازي را نه براي «سگا جنسيس» و نه براي «SNES» پورت نکرد. X-Men عنواني Beat’em up، جذاب و خوش رنگ و لعاب بود که به شما اجازه مي داد از بين شش کاراکتر مشهور سري، يکي را انتخاب کنيد و به نبرد «مگنتو» برويد. 18 سال پس از عرضه بازي (2010) براي دستگاه هاي آرکيد، استوديوي Backbone» بالاخره X-Men را براي «ايکس باکس 360»، «پلي استيشن 3» و تلفن هاي هوشمند پورت کرد. متاسفانه به دليل تمام شدن قرارداد کونامي و ماژول، اين بازي در سال 2013 از روي تمامي فروشگاه هاي ديجيتالي پاک شد.

The Punisher
سال عرضه: 2005
پلتفرم: PS2, Xbox, PC




«پانيشر» يا همان کاراکتر «فرانک کسل» برخلاف اخلاق تند و تيزش يکي از مظلوم ترين شخصيت هاي دنياي مارول در دنياي سرگرمي است. با اين که سهم بسيار کمتري نسبت به همقطارهاي مشهورش در صنعت بازي دارد اما در همين حضورهاي کم هم به خوبي خود را اثبات کرده است.

اين بازي مدتي پس از اکران فيلم سينمايي پانيشر با بازي «توماس جين» و «جان تراولتا» روانه بازار شد و با اين که حتي جين صداگذاري پانيشر را بر عهده داشت اما خط داستاني بيشتر به کتاب هاي سري وفادار بود تا فيلم. حضور شخصيت هاي فراوان مارول از جمله «نيک فيوري»، آيرون من، «مت مرداک» و «بيودي سياه»، تنوع بالاي مراحل، گيم پلي سريع و روايت داستاني کم نظير از جمله عوامل محبوبيت اين بازي است. فروش يک ميليون نسخه اي بازي در نهايت باعث سودآوري THQ و استوديوي Volition, Inc (اين استوديو پس از ورشکستگي THQ توسط شرکت Deep Silver خريداري شد و حالا Deep Silver Volition نام دارد) سازنده بازي شد.

به جز شخصيت هاي مارول و DC، ابرقهرمانان ديگري نيز در دنياي گيم به موفقيت رسيده اند

با اين که مارول و DC به عنوان بزرگ ترين ناشران کاميک بوک در سراسر دنيا شناخته مي شوند اما ابرقهرمانان محبوبي وجود دارند که خارج از دايره اين دو شرکت هستند. از قضا بعضي از اين ابرقهرمانان بسيار شناخته شده اند و در تاريخ صنعت بازي هم به عنوان آثاري درجه يک از آنها ياد مي شود. قطعا مشهورترين نمونه، «لاک پشت هاي نينجا» يا همان «TMNT» است که در کشور خودمان هم طرفداران قابل توجهي دارد. تعداد بازي هاي اقتباسي از TMNT به اندازه اي زياد است که بايد براي آن پرونده اي جداگانه تهيه ديد. براي همين در ادامه بهترين بازي هاي ابرقهرماني را معرفي مي کنيم که به مارول و DC تعلق ندارند و البته «لاک پشت هاي نينجا» جزء آنها نيست.

نابودگر


Prototyp





يکي از بهترين بازي هاي مارول که به خاطر کمبود جا به آن اشاره نکرديم، «The Incredible Hulk Ultimate Destruction» است. بازي جذابي که استوديوي «راديکال» مسئول ساختنش بود و در سال 2005 روانه بازار شد. استقبال خوب منتقدان و مخاطبان باعث شد تا سران اين استوديو به فکر خلق ابرقهرمان مخصوص خود بيفتند که در نهايت منجر به ساخت پروژه «Prototype» شد؛ عنواني که شخصيت اصلي اش محققي به نام «آلکس مرسر» بود که در پي تماس با يک ويروس کشنده، به قدرت هاي فرابشري مي رسد.

قابليت هاي مرسر در حقيقت مخلوطي از هالک و ديگر ابرقهرمانان مشهور بود. او مي توانست از در و ديوار بالا برود، سوار هلي کوپتر و تانک شود، با يک ضربه هر نوع وسيله نقليه اي را نابود يا حتي به درون شخصيت هاي ديگر نفوذ کند.

اين حس آزادي و بي پروا بودن مرسر خيلي در موفقيت نهايي بازي تاثير گذاشت. جالب اين که داستان اين بازي را هم پاول جنکينس به همراه «دنيس دتويلر» (Dennis Detviller) که در آن هنگام نويسنده استوديو «راديکال» بود، به رشته تحرير در آورد. «Prototype» در زمان عرضه اش با استقبال چشمگير مخاطبان روبرو شد، طوري که در همان ماه نخست تنها 500 هزار نسخه از آن در آمريکا به فروش رفت و در نهايت مجموع فروش آن به 2.5 ميليون نسخه رسيد. راديکال، سه سال بعد «Prototype2» را عرضه کرد که نتوانست موفقيت هاي نسخه اول را تکرار کند و مقدمات بسته شدنش فراهم شد.

نبرد خير و شر


Infamous




جد ا از کيفيت بازي، جالب است که هر دو عنوان «Infamous» و «Prototype» به فاصله کمي نسبت به يکديگر معرفي شدند. طي يک بازه زماني به بازار آمدند و هر دو بازي، ابرقهرمانان کاملا جديدي را به صنعت سرگرمي معرفي کردند. گيم پلي هر دو داراي مکانيک ها و ويژگي هاي مشترک فراواني بود. هر چند Infamous بيشتر به قواعد بازي هاي پلتفرمر توجه داشت و Prototype عملا کاراکتر اصلي آن هيچ گونه منعي براي عبور و مرور نداشت و مي توانست از ديوار راست بالا برود.

Infamous حول محور پيک موتوري اي به نام «کول» بود که پس از انفجار مهيب در شهر خيالي «Empire City» به قدرت فرابشري دست پيدا مي کرد. قدرت هاي کول بر پايه الکتريسيته بود که همين موضوع تاثير مهمي روي گيم پلي بازي مي گذاشت. برخلاف Prototype که مبارزاتش رو در رو بود، در Infamous مي توانستيد مانند بازي هاي شوتر، الکتريسيته شليک کنيد.

از جمله ويژگي هاي منحصر به فرد اين بازي انحصاري پلي استيشن 3، مي توان به سيستم اخلاقي يا «Karma» اشاره کرد که به شما اجازه مي داد از بين يک ابرقهرمان مثبت و ضد قهرماني شرور، يکي را انتخاب کنيد. به موجب همين انتخاب ها پايان بازي و قدرت هاي کول هم تغيير مي کرد.

Infamous با فروش بيش از دو ميليون نسخه اي – که براي اثري انحصاري و جديد رقمي بالا بود – و متوسط نمره 85 از 100 موجبات ساخت قسمت هاي دوم را فراهم کرد.

طلوع تاريکي


The Darkness




«جکي استکادو» قهرمان اصلي اين بازي بيشتر از اين که يک ابرقهرمان کلاسيک باشد، ضد قهرماني مدرن است؛ هر چند حضور موفق آن در سري کميک بوک هاي انتشارات «Image Comics» (مالک «The Walking Dead»، «Wanted» و «Spawn» باعث شده است بسياري اوقات او را با ابرقهرمان مشهوري مانند بتمن مقايسه کنند. نسخه اول سري بازي «دارکنس» در سال 2007 و براي کنسول هاي ايکس باکس 360 و پلي استيشن 3 عرضه شد.

بازي داستان قهرمان اصلي را از همان ابتدا تعريف مي کرد؛ وقتي در شب تولد بيست و يک سالگي اش براي اولين بار کشته مي شود، اما به لطف موجود اهريمني به نام «دارکنس» به زندگي بازگردانده مي شود. اهريمني که مانند ضحاک ماردوش دو مار را روي شانه هاي جکي قرار مي دهد.

اين بازي نه تنها از منظر روايت داستاني يک حرکت رو به جلو براي عناوين اقتباسي بود، بلکه حتي بخش گيم پلي آن کاملا از شوترهاي هم سبک متفاوت بود. داستان بازي را «پاول جنکنيس»، نويسنده مشهور کميک بوک، به رشته تحرير در آورده بود. استوديوي استاربريز هم گيم پلي براي آن طراحي کرده بود که بيش از هر چيزي شما را به ياد بازي قبلي اين استوديو، «ريديک» مي انداخت.

يکي از جالب ترين نکات بازي، مونولوگ هاي جکي در زمان لودينگ بازي بود که تحسين بيشتر منتقدان را در پي داشت. «The Darkness» با متوسط نمره 82 به يکي از بهترين بازي هاي نسل پيش مبدل شد اما فروشش آن طور که بايد و شايد بالا نبود.

GTA ابرقهرمانان


Crackdown




«ديو جونز» که با خلق «GTA» باعث هموار شدن راه سازندگان براي ساخت بازي هاي «Open World» شده بود، با تهيه «Crackdown»، يک بازي انحصاري جذاب را به کلکسيون عناوين ايکس باکس 360 اضافه کرد. با اين که ساخته جديد جونز شباهت فراواني به GTA داشت و امکان گشتن در شهر همراه با خودروهاي مختلف را به کاربر مي داد اما شخصيت اصلي Crackdown ابرقهرماني به معناي واقعي بود.

بازي در پادآرمان شهري به نام «Pacific City» رخ مي داد که در آن گنگسترها کنترل شهر را در دست گرفته بودند. شخصيت اصلي که تنها با نام «Agent» شناخته مي شد، تحت آزمايش هاي سري دولت، به قدرت چشمگيري دست يافته بود که او را در حد يک ابرقهرمان قوي مي کرد.

نکته جالب Crackdown، ارتقاي شخصيت اصلي به سبک بازي هاي RPG بود. هر چقدر که بيشتر XP مي گرفتيد، بيشتر مي توانستيد ابرقهرمان مورد علاقه خود را قدرتمندتر کنيد. سبک گرافيکي سل شيد بازي هم باعث شده بود تا Crackdown به شدت حال و هواي کميک بوکي داشته باشد.

«مايکروسافت» براي فروش هر چه بيشتر اين عنوان کد بخش بتاي «هيلو 2» را در اختيار خريداران بازي قرار داد تا طي شش ماه نخست عرضه Crackdown به فروش 1.5 ميليون نسخه اي برسد. سه سال بعد، قسمت دوم اين بازي توسط استوديوي تازه تاسيس «Ruffian Games» ساخته شد و به هيچ وجه نتوانست موفقيت قسمت نخست را تکرار کند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۰۶۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس از جام حذفی کنار رفت

آلومینیوم اراک با پیروزی در ضربات پنالتی پرسپولیس را از جام حذفی کنار زد.

به گزارش ایرنا، در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال ایران از ساعت ١٨:١۵ تیم فوتبال آلومینیوم اراک در ورزشگاه امام خمینی به مصاف پرسپولیس تهران رفت.

آلومینیوم در مرحله یک شانزدهم نهایی موفق شد با تک گل احسان قهاری نساجی مازندران را شکست دهد و پرسپولیس مدافع عنوان قهرمانی نیز موفق شد نفت گاز گچساران را را با نتیجه ٣ بر صفر شکست داد تا جواز حضور در این مرحله را کسب کند.

دقایق حساس بازی؛

دقیقه ١١ بازی اوستون اورنوف روی غفلت مدافعین آلومینیوم موفق شد گل نخست بازی را وارد دروازه میزبان کند.

دقیقه ٢۴ بازی اورونوف با یک پاس عمقی عیسی آل‌کثیر را صاحب توپ کرد و این بازیکن با یک ضربه موفق شد گل دوم پرسپولیس را وارد دروازه آلومینیوم اراک کند.
دقیقه ۴١ بازی ضربه اکبرپور بازیکن آلومینیوم اراک به شکل خطرناک از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

دقیقه ۴۵ پاس جهان کهن در دهانه دروازه ایرالکو را در آستانه گلزنی قرار داد که توپ در اختیار رفیعی قرار گرفت.

دقیقه ۵۴ رفیعی با یک واکنش تماشایی ضربه مهاجم آلومینیوم را مهار کرد و مانع گلزنی این تیم شد.

دو دقیقه بعد مهدی لیموچی در موقعیت گلزنی قرار گرفت که با بی دقتی ضربه او به بیرون رفت.

دقیقه ٧٠ ضربه تماشایی مهاجم آلومینیوم با واکنش سنگربان پرسپولیس همراه شد.

دقیقه ٨۵ بالاخره لیموچی با ضربه تماشایی موفق شد دروازه پرسپولیس و رفیعی را باز کند.

دقیقه ٩٠ بازی سرخ‌پوشان فرصت داشتند تا گل سوم را به ثمر برسانند که با تعلل مهاجمین این تیم موقعیت از دست رفت.

دقیقه ٩۵ بازی شروین بزرگ با ضربه تماشایی گل دوم را وارد دروازه پرسپولیس کرد تا همه چیز به تساوی کشیده شود.

تلاش دو تیم در نهایت در ٩٠ دقیقه با تساوی دو بر دو همراه شد تا بازی به اوقات تلف شده کشیده شود.

با شروع اوقات تلف شده سینا اسدبیگی با یک شوت تماشایی موفق شد گل سوم پرسپولیس را وارد دروازه آلومینیوم کند.

با شروع نیمه دوم اوقات تلف شده این‌بار نوبت آل کثیر بود تا خودش را دو گله و پرسپولیس را در این دیدار جذاب ۴ گله کند.

بعد از گل چهارم پرسپولیس آلومینیوم دو موقعیت خوب گلزنی داشت تا به گل برسد اما رفیعی هر بار مهاجمین ایرالکو را ناکام گذاشت.

دقیقه ١١٣ شروین بزرگ موفق شد دروازه پرسپولیس را باز کند تا گل سوم آلومینیوم اراک وارد دروازه پرسپولیس شود.

دقیقه ١٢٠ مهدی لیموچی با فرار تماشایی خود موفق نقی زاده را صاحب توپ کند تا گل چهارم آلومینیوم وارد دروازه پرسپولیس شود.

در نهایت بازی با نتیجه ۴ بر ۴ تمام شد تا ضربات مرگبار پنالتی سرنوشت تیم صعود کننده را رقم بزند.

کنعانی زادگان ضربه نخست پرسپولیس را تبدیل به گل کرد. امیر نوری کاپیتان پنالتی نخست آلومینیوم را از دست داد.

علی نعمتی پنالتی دوم قرمزها را تبدیل به گل کرد. مهران موسوی با گل کردن پنالتی خود گل نخست آلومینیوم را به ثمر رساند.

اسماعیلی‌فر زنده سومین پنالتی پرسپولیس بود که پنالتی خود را از دست داد. لیموچی پنالتی سوم آلومینیوم را گل کرد تا همه چیز باز هم مساوی شود.

اسدبیگی پنالتی چهارم پرسپولیس را تبدیل به گل کرد. عارف حاج عیدی هم موفق شد پنالتی خود را تبدیل به گل کند.

گولسیانی پنالتی پنجم پرسپولیس را وارد دروازه گوهری کرد. رضا جبیره زننده پنالتی پنجم آلومینیوم بود که توپ خود را تبدیل به گل کرد.

فرجی زننده ششمین پنالتی قرمزها بود و آنرا تبدیل به گل کرد. علی وطن دوست نیز پنالتی آلومینیوم را گل کرد.

امیری کاپیتان پرسپولیس زننده هفتمین پنالتی بود و که گوهری آن را مهار کرد. نقی زاده پنالتی خود را تبدیل به گل کرد تا آلومینیوم اراک به دور بعد صعود کند.

تیم داوری:

داور: امیر عرب براقی / کمک‌های: هادی طوسی، علی احمدی / داور چهارم: کیوان علی‌محمدی

ترکیب اولیه دو تیم ؛

آلومینیوم اراک :


احمد گوهری، احسان قهاری، مهدی لیموچی، امین جهان کهن، سیدمهران موسوی، یونس اکبرپور، بهروز نوروزی فرد، عارف حاجی عیدی، محمدامین کاظمیان، میلاد بدرقه، محمدمهدی لطفی

سرمربی: مجتبی حسینی

پرسپولیس:


امیر رضا رفیعی، گئورگی گولسیانی، حسین کنعانی زادگان، عبدالکریم حسن، دانیال اسماعیلی فر، مسعود ریگی، محمد خدابنده‌لو، سروش رفیعی، اوستون اورنوف، مهدی ترابی و عیسی آلکثیر

سرمربی: اوسمار

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مسی، مسی است و هر کار بخواهد می‌کند!
  • عصبانیت شدید رونالدو از خودش؛ مشت به توپ روی هوا! + ویدیو
  • بهترین فیلم های وسترن با بازی «لی ون کلیف»؛ از Beyond the Law تا The Grand Duel
  • روز فوق‌العاده شروین بزرگ بعد از یک سال و 8 ماه
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • قاتل پرسپولیس غایب در بازی برگشت؛ سپاهان این مهره را ندارد!
  • احمدزاده بازی با پرسپولیس را از دست داد
  • در 23 سالگی: وینی به رکورد گرت بیل رسید!
  • پیامد‌های شکست در اراک؛ ضربه به شخصیت پرسپولیس، نمایان شدن مشکلات دفاعی و عیار گلر جوان
  • پرسپولیس از جام حذفی کنار رفت